Słowo się rzekło - Rumunia.
Moderator: Mrozo
- Zibi
- Administrator
- Motocykl: Honda VTX 1,8
- Kontakt:
Słowo się rzekło - Rumunia.
Planowany już od dawna wyjazd na Rumunię dopięty ,,prawie'' na ostatni guzik, jedziemy - klamka zapadła.
Wyjazd z Krakowa
04.08.2012
- spotkanie za wylotem z obwodnicy na ,,Zakopiankę'' na stacji Orlenu po prawej stronie...
- wyjazd w kierunku granicy w Jurgowie
Trasa na pierwszy dzień
Planowany powrót do domu to 12.08.2012, ale nie jest to sztywna data
Jeżeli ktoś potrzebuje dokładniejszych informacji, proszę o pytania na PW - chętnie odpowiem.
Życzcie nam czego chcecie i tak nie będziemy dziękować.
Wyjazd z Krakowa
04.08.2012
- spotkanie za wylotem z obwodnicy na ,,Zakopiankę'' na stacji Orlenu po prawej stronie...
- wyjazd w kierunku granicy w Jurgowie
Trasa na pierwszy dzień
Planowany powrót do domu to 12.08.2012, ale nie jest to sztywna data
Jeżeli ktoś potrzebuje dokładniejszych informacji, proszę o pytania na PW - chętnie odpowiem.
Życzcie nam czego chcecie i tak nie będziemy dziękować.
- Zibi
- Administrator
- Kontakt:
Meldujemy sie z rozgrzanej słońcem Rumuni. Wczoraj zrobiliśmy TransAlpinę, a dziś jesteśmy po Transfogaraskiej. Jest świetnie. Komplet uczestników jest pod wielkim wrażeniem tego kraju i tras które sobie wyznaczyliśmy.
p.s. Gdyby grupa pościgowa wybierała się trasa podaną w pierwszym poście, to zrezygnujcie z przejazdu drogą 79, same dziury, lepiej kierujcie się na Cluj Napolca.
Kto tam jeszcze nie zdecydowany... to niech podejmie szybką decyzje o wyjeździe, warto.
Dziś mamy full wypas w motelu z internetem jak widać.
p.s. Gdyby grupa pościgowa wybierała się trasa podaną w pierwszym poście, to zrezygnujcie z przejazdu drogą 79, same dziury, lepiej kierujcie się na Cluj Napolca.
Kto tam jeszcze nie zdecydowany... to niech podejmie szybką decyzje o wyjeździe, warto.
Dziś mamy full wypas w motelu z internetem jak widać.
- Zibi
- Administrator
- Kontakt:
Sam nie wiem co mam pisać... jesteśmy już wszyscy w domu, było beznadziejnie, do tego zimno, lało jak z cebra, towarzystwo samych pijaków i nudziarzy, 3100 kilometrów po prostej - ani jednego fajnego winkielka, nuda z najwyższej półki. Dobrze że choć wczoraj od Popradu na Słowacji do Żywca w pięknej słonecznej pogodzie wracaliśmy
Dzięki wszystkim uczestnikom za najnudniejszy wypad życia, fajnie było się z Wami aż tak ponudzić.
Dzięki wszystkim uczestnikom za najnudniejszy wypad życia, fajnie było się z Wami aż tak ponudzić.
- Baru
- Motocykl: Honda VTX 1800
- Kontakt:
Re: Słowo się rzekło - Rumunia.
Znalazłem ten temat z przed 11 laty. Choć Zibi napisał wszystko , żeby mnie zniechęcić... nie udało się! Ciągle mam smaka na Rumunię. Może znajdę chętnych , którzy jeszcze tam nie byli? Trasy i atrakcje mamy ślicznie opisane przez poprzedników, tylko się skrzyknąć! Myślę o wypadzie 7-8 dni koniec lipca - sierpień.
- Szczota
- Motocykl: FJR 1300
- Kontakt:
Rumunię zrobiliśmy na czterech kółkach, ale na dwóch...to byt była frajda
Szczota,Aga
- Miki
- Motocykl: Honda VTX 1300 R
- Kontakt:
Trasa Rumunia zrobiona wspolnie z Zobkiem dwa razy.Raz sama Rumunia, drugi raz Blugaria...
SERVO PER AMIKECO IPA KRAKOW. ,, w milosci pragniesz by Ci wierzono;w przyjazni by Cie rozumiano,,,,,
- Zibi
- Administrator
- Kontakt:
Tak, starałem się zniechęcać , ale aby być tego pewnym na 100%, od tamtego czasu byliśmy tam jeszcze ładnych kilka razy, tak motocyklem, jak i samochodem. Nawet w ostatnie wakacje, zahaczyliśmy o Rumunię naszym ,,Drakulowozem'' - zapewne domyślasz się Piotrek, dlaczego nasz VW t5, przyjął takie imię?Baru pisze: ↑7 stycznia 2023, 22:14 Znalazłem ten temat z przed 11 laty. Choć Zibi napisał wszystko , żeby mnie zniechęcić... nie udało się! Ciągle mam smaka na Rumunię. Może znajdę chętnych , którzy jeszcze tam nie byli? Trasy i atrakcje mamy ślicznie opisane przez poprzedników, tylko się skrzyknąć! Myślę o wypadzie 7-8 dni koniec lipca - sierpień.
Nie mamy jeszcze sprecyzowanych ostatecznie planów wyjazdowych na 2023 rok, ale na pewno wiem, że nie polecimy tam motocyklem, czego oczywiście bardzo żałuję - no cóż lata lecą i kolejne przejechanie Rumunii na motocyklu niestety odpada, no może jako singiel tak, ale we dwójkę niestety nie.
Chętnie natomiast odpowiem na pytania: odnośnie trasy, gdzie raczej obowiązkowo należało by pojechać, co zobaczyć, co i jak z noclegami, co zabrać aby niczego nie brakło, itd.
No cóż - dalej jestem zmuszony ,,zniechęcać'' do rumuńskich wycieczek
Dla większego zniechęcenia, z wiadomych względów klik -> Specjalny temat w galerii .
- Baru
- Kontakt:
Dzięki Zibi, będę wszystko czytał. I nadal szukam chętnych.
- Leon
- Motocykl: HONDA VTX 1800
- Kontakt:
Baru nie jesteśmy na 100% pewni ale ja bym jeszcze raz zobaczył Rumunię, tylko by fajnie było zaplanować tak trasę, żeby nie brać namiotów bo to dodatkowy balast.Baru pisze: ↑7 stycznia 2023, 22:14 Znalazłem ten temat z przed 11 laty. Choć Zibi napisał wszystko , żeby mnie zniechęcić... nie udało się! Ciągle mam smaka na Rumunię. Może znajdę chętnych , którzy jeszcze tam nie byli? Trasy i atrakcje mamy ślicznie opisane przez poprzedników, tylko się skrzyknąć! Myślę o wypadzie 7-8 dni koniec lipca - sierpień.
Powiem krótko, że ja z Agą jesteśmy raczej na tak.
- Dżej dżej
- Motocykl: Valec, GL500, VT700
- Kontakt:
Niewykluczone, że też bym się wybrał. Póki co bardzo wstępnie.
- lenio
- Motocykl: Honda Cbf 1000 fa
- Kontakt:
Bardzo wstępnie to i my też się piszemy
Drogie Panie Cycki są Nasze , Wy je tylko nosicie
- Baru
- Kontakt:
No fajnie, coś drgnęło! Mamy wskazówki Zibi ego, opisy na Forum VTX, też uważam, że bez namiotów. Jest sporo czasu i można spokojnie się przygotować.
- Sztygar
- Motocykl: Harley Davidson
- Kontakt:
Baru, Jo i Małgosia tyż jadymy
W kuluarach sie godo że bydzie nos jeszcze wiyncyj ale niych te osoby sie same ujawnią. Wiym jeszcze o czterech parach.
Planuj i jadymy
W kuluarach sie godo że bydzie nos jeszcze wiyncyj ale niych te osoby sie same ujawnią. Wiym jeszcze o czterech parach.
Planuj i jadymy
Witom ze Ślunska!
- Dżej dżej
- Motocykl: Valec, GL500, VT700
- Kontakt:
Choroba. Toż tabor normalnie utworzymy.
- Greg
- Motocykl: BMW K1200LT
- Kontakt:
Też myślałem z Jolą o Rumuni w tym roku a i termin jest OK tak że wstępnie też się piszemy
Greg
- Sztygar
- Motocykl: Harley Davidson
- Kontakt:
No to robimy listę:
1. Baru
2. Dżej Dżej
3. Leon + Aga
4. Lenio + Ania
5. sztygar + Małgosia
6. Greg + Jola
Spotkanie organizacyjne przed wyjazdem proponuję w maju lub czerwcu w Poraju lub w Wojtatówce.
1. Baru
2. Dżej Dżej
3. Leon + Aga
4. Lenio + Ania
5. sztygar + Małgosia
6. Greg + Jola
Spotkanie organizacyjne przed wyjazdem proponuję w maju lub czerwcu w Poraju lub w Wojtatówce.
Witom ze Ślunska!
- Leon
- Motocykl: HONDA VTX 1800
- Kontakt:
Żeby tylko na spotkaniu sie nie skończyło