Baru pisze: ↑7 stycznia 2023, 22:14
Znalazłem ten temat z przed 11 laty. Choć Zibi napisał wszystko , żeby mnie zniechęcić... nie udało się! Ciągle mam smaka na Rumunię. Może znajdę chętnych , którzy jeszcze tam nie byli? Trasy i atrakcje mamy ślicznie opisane przez poprzedników, tylko się skrzyknąć! Myślę o wypadzie 7-8 dni koniec lipca - sierpień.
Tak, starałem się zniechęcać

, ale aby być tego pewnym na 100%, od tamtego czasu byliśmy tam jeszcze ładnych kilka razy, tak motocyklem, jak i samochodem. Nawet w ostatnie wakacje, zahaczyliśmy o Rumunię naszym ,,Drakulowozem'' - zapewne domyślasz się Piotrek, dlaczego nasz VW t5, przyjął takie imię?
Nie mamy jeszcze sprecyzowanych ostatecznie planów wyjazdowych na 2023 rok, ale na pewno wiem, że nie polecimy tam motocyklem, czego oczywiście bardzo żałuję - no cóż lata lecą i kolejne przejechanie Rumunii na motocyklu niestety odpada, no może jako singiel tak, ale we dwójkę niestety nie.
Chętnie natomiast odpowiem na pytania: odnośnie trasy, gdzie raczej obowiązkowo należało by pojechać, co zobaczyć, co i jak z noclegami, co zabrać aby niczego nie brakło, itd.
No cóż - dalej jestem zmuszony ,,zniechęcać'' do rumuńskich wycieczek
Dla większego zniechęcenia, z wiadomych względów klik ->
Specjalny temat w galerii .