Jako że nigdy nie byłem na Baraniej Górze, pomyślałem, że w sobotę można by połączyć przyjemne z przyjemnym i przejechać się do Wisły, przejść na szczyt Baraniej Góry, zejść innym szlakiem i wrócić, może inną trasą. Akurat, póki mamy długie dni.
Byliby jacyś chętni?
Ku źródłom Wisły.
Moderator: Mrozo
- Leon
- Motocykl: HONDA VTX 1800
- Kontakt:
Re: Ku źródłom Wisły.
Nas niestety nie ma
- lenio
- Motocykl: Honda Cbf 1000 fa
- Kontakt:
A przejechać nie można, bo chodzenie więcej niż 2 km nie wchodzi w rachubę, znam moje nogi i 1 metr ponad limit jakoś dziwnie sztywnieją i mnie nie słuchają
Drogie Panie Cycki są Nasze , Wy je tylko nosicie
- Zibi
- Administrator
- Motocykl: Honda VTX 1,8
- Kontakt:
Ochota by była, lecz jeżeli mam być szczery ,
to już jakiś czas temu, niestety zamknąłem etap chodzenia po górach - życie .
Ostatni mój ,,WYCZYN'' - tak, z mojej strony to był już wyczyn - pewnie pamiętasz Dżeju, był to spacer z Wojtatówki na Halę Boraczą, a i jeszcze jakiś czas potem na wycieczce do Radkowa, wyjście na Guzowatą do punktu widokowego na Szczeliniec Wielki . No cóż, taka kolej rzeczy .
to już jakiś czas temu, niestety zamknąłem etap chodzenia po górach - życie .
Ostatni mój ,,WYCZYN'' - tak, z mojej strony to był już wyczyn - pewnie pamiętasz Dżeju, był to spacer z Wojtatówki na Halę Boraczą, a i jeszcze jakiś czas potem na wycieczce do Radkowa, wyjście na Guzowatą do punktu widokowego na Szczeliniec Wielki . No cóż, taka kolej rzeczy .
Hej, na wycieczkę piszę się z ochotą a co do gór ... pięknie wyglądają z zakrętów drogi ...