Spontaniczne latanko
Moderator: Mrozo
- Mrozo
- Administrator
- Motocykl: HD FXDC
- Kontakt:
Spontaniczne latanko
Temat na spontaniczne wyjazdy w tygodniu ustalane w dany dzien badz dzien przed
Wpisy w ShoutBoxie czasami dosyc szybko znikaja wiec jak ktos planuje jakis maly wypadzik to mozna go tutaj wrzucac.
3 lata temu taki temat dosyc dobrze sie sprawdzil.
Pamietajcie zeby czytelnie zaznaczac dzien/godzine/miejsce spotkania
Data:
Godzina spotkania:
Miejsce spotkania:
Proponowana trasa/czas trwania:
Jak temat zbytnio urosnie to bede "sprzatac" przenoszac notki do oddzielnych tematow.
Wpisy w ShoutBoxie czasami dosyc szybko znikaja wiec jak ktos planuje jakis maly wypadzik to mozna go tutaj wrzucac.
3 lata temu taki temat dosyc dobrze sie sprawdzil.
Pamietajcie zeby czytelnie zaznaczac dzien/godzine/miejsce spotkania
Data:
Godzina spotkania:
Miejsce spotkania:
Proponowana trasa/czas trwania:
Jak temat zbytnio urosnie to bede "sprzatac" przenoszac notki do oddzielnych tematow.
Ostatnio zmieniony 2 lipca 2013, 08:27 przez Mrozo, łącznie zmieniany 4 razy.
Zycie jest sztuka pozytywnego myslenia
Jutro rano wybieram się do Pszczyny obczaić dwa miejsca:
Conrad Motors Accessories i
Chopper House
Są to dystrybutorzy toreb AGM i właśnie takie torby chcę pooglądać i poprzymierzać i zapewne jakąś kupić
Bardzo chętnie pojadę w towarzystwie.
A więc za porządkiem:
Data: 13.07.2013
Godzina spotkania: 9:00
Miejsce spotkania: BP Borek
Proponowana trasa/czas przejazdu: Jak GPS poprowadzi, pewnie do wczesnego popołudnia zejdzie
Conrad Motors Accessories i
Chopper House
Są to dystrybutorzy toreb AGM i właśnie takie torby chcę pooglądać i poprzymierzać i zapewne jakąś kupić
Bardzo chętnie pojadę w towarzystwie.
A więc za porządkiem:
Data: 13.07.2013
Godzina spotkania: 9:00
Miejsce spotkania: BP Borek
Proponowana trasa/czas przejazdu: Jak GPS poprowadzi, pewnie do wczesnego popołudnia zejdzie
Wg strony AGM dystrybutor w Krakowie to MotorFan, ale na forum Grupy Południe piszą, że sklep przeniósł się z tego dużego fajnego lokalu (byłem tam raz i się przymierzałem do Kawasaki V900 Custom ) do jakiegoś baraku uliczkę dalej i od tego momentu mają bardzo biedny asortyment (pewnie chodzi o brak miejsca) i obsługa podobno jakaś taka ponura się zrobiła - sprawdzę sam za godzinę, podskoczę tam z pracy.jaroslav pisze:Gdzieś w Krakowie też jest dystrybutor AGM, no ale rozumiem, wtedy głupio szukać towarzystwa do latania po zatłoczonym mieście
Dookoła Babiej Góry :)
Pogoda super więc jutro tj 21.07. Niedziela
W kierunku Babiej Góry (trasa do ustalenia)
Wyjazd ok 10-ej spod Mackdonalda w Mogilanach
Jeśli ktos ma ochote i czas to zapraszam,
W kierunku Babiej Góry (trasa do ustalenia)
Wyjazd ok 10-ej spod Mackdonalda w Mogilanach
Jeśli ktos ma ochote i czas to zapraszam,
wpadnij do Bochni pogwarzymy, parę osób się wybieraRadek pisze:Szykuje mi się wolny wieczór. Zastanawiałem się nad kinem albo myciem lodówki, ale chyba jednak wolę zrobić jakąś 2-3 godzinną pętlę gdzieś w okolicach Krakowa.
Tak mniej więcej od 18/19, ktoś chętny? Jak nie, to chyba jednak umyję tę lodówkę
Deal, ubiorę moją super nową kamizelkę zakupioną na zlocie w Wiedniu z całymi trzema naszywkami, będzie lansTurbot pisze:wpadnij do Bochni pogwarzymy, parę osób się wybieraRadek pisze:Szykuje mi się wolny wieczór. Zastanawiałem się nad kinem albo myciem lodówki, ale chyba jednak wolę zrobić jakąś 2-3 godzinną pętlę gdzieś w okolicach Krakowa.
Tak mniej więcej od 18/19, ktoś chętny? Jak nie, to chyba jednak umyję tę lodówkę
przecież o lans tutaj chodziRadek pisze:Deal, ubiorę moją super nową kamizelkę zakupioną na zlocie w Wiedniu z całymi trzema naszywkami, będzie lansTurbot pisze:wpadnij do Bochni pogwarzymy, parę osób się wybieraRadek pisze:Szykuje mi się wolny wieczór. Zastanawiałem się nad kinem albo myciem lodówki, ale chyba jednak wolę zrobić jakąś 2-3 godzinną pętlę gdzieś w okolicach Krakowa.
- jano
- Motocykl: Kawasaki VN800
- Kontakt:
Niedzielna przejażdżka 25.08.2013
Wybieram się dziś na krótką przejażdżke (około 2 - 3 godziny) do Kasiny Wielkiej. Jest tam taka fajna restauracja s ładnym widokiem - możemy sie tam zatrzymac i wypić kawe.
Wyjeżdżam z BP Wielicka o 14:00
Jak by co to mój numer telefonu: 793 33 44 17
Wyjeżdżam z BP Wielicka o 14:00
Jak by co to mój numer telefonu: 793 33 44 17